Goedbezochte themabijeenkomst 18- 18+ in Ede

Ruim 90 personen bezochten op 8 maart de Themabijeenkomst 18- 18+ in Ede.  Ze maakten kennis met de integrale aanpak Van 18min naar 18plus die door Menzis, gemeenten en aanbieder is ontwikkeld. De aanpak bestrijkt alle leefdomeinen van jongeren zoals zorg, ondersteuning, onderwijs, wonen en inkomen.

De aanpak die in Groningen is ontwikkeld en al werkt, wordt nu geïmplementeerd in Ede en Arnhem en is beschikbaar voor andere belangstellende gemeenten en zorgverzekeraars.

Na een interactief ervaringsmoment (met foto’s van betrokkenen op 17-jarige leeftijd “Hoe was jij toen je 17 was?”) maakten de deelnemers kennis met de aanpak en spraken ze met elkaar over de mogelijke toepassing ervan in hun gemeente of regio.

Geïnteresseerd in meer? Zelf aan de slag? Kijk op de themapagina